Samarbejdspartnere

Ingen tekster optræder alene. De skal skrives i en sammenhæng, hvad enten det så er til brochurer, sociale medier, annoncer, fototekster, artikler eller noget helt andet. Derfor samarbejder jeg med forskellige eksperter inden for grafik, film, fotografi, webdesign, SEO og sociale medier. Her er et par stykker, som jeg varmt kan anbefale:

Fotograf Jesper Balleby

Jeg kender fotograf Jesper Balleby fra min kontorplads i Galleri Grisk, hvor han jævnligt fortæller animeret om sine forskellige fotoopgaver og jobs som droneoperatør.

Autenticitet er det gennemgående træk i Jespers fotos. Et godt firmaportræt handler om at vise de mennesker, der i kød og blod udgør grundstammen i en virksomhed. Det giver en æstetisk stil, der ligger langt fra polerede, karakterløse stockphotos, og som i stedet har en ærlig og troværdig kant.

Jesper er uddannet fotojournalist. Han har base i Aarhus, men løser opgaver for virksomheder, magasiner, fagblade og offentlige kunder over det ganske land. Han har arbejdet i redaktionelle miljøer i Danmark og England og været ansat i den globale kommunikationsafdeling i Vestas.

Han har en kæmpe fotoportefølje på Balleby.com

Scantext Oversættelser

Tekster skal af og til oversættes til flere sprog, og i den forbindelse kan jeg varmt anbefale Scantext Oversættelser i Århus.

Scantext har kontakt til en lang række oversættere, der hver især oversætter til deres eget modersmål. Derfor kan man altid være sikker på, at ordlyd og budskab er intakt på det nye sprog, og at den sproglige kvalitet er i orden.

Desuden har Scantext de rigtige faglige kompetencer, så de kan oversætte tekniske, medicinske, juridiske og økonomiske tekster mv., hvilket kræver særlig viden inden for det enkelte felt.

Endelig ved jeg, at der er styr på hele oversættelsesprocessen, så kunder hos Scantext får konkurrencedygtig, professionel og hurtig betjening.

Skal du have oversat en tekst til f.eks. tysk, italiensk, ukrainsk eller kinesisk, er Scantext.dk det rigtige sted at starte.