Referencer

“Tekstmagi har hjulpet os med at skrive markedsføringsmateriale om vores ledelsesprogrammer. Ledelsesfilosofi er ingenlunde simpelt at formidle, men det nye materiale er fængende og letforståeligt, og vi kan både bruge det til udsendelse på mail og i mindre bidder på f.eks. LinkedIn. Vi forventer at komme i dialog med endnu flere interesserede kunder fremover.”

– Torben Lunn, direktør i A/S Lunn.

“Jakob has great understanding for English nuance and an uncanny ability to capture the meaning and intention of the text he is translating. I judge the quality of the work by the amount of unsolicited compliments I have received on his work and there have been many. His talent is matched by his professionalism and his dedication to producing consistently high quality results. I can unreservedly recommend his services.” 

– Robert Mihaere, Creative Director at Blue Kiwi Design and Author of ‘Nonnisense’. 

Tekstmagi har leveret tekster til web, brochurer, pressemeddelelser og meget mere siden 2003. Nogle opgaver har jeg løst som underleverandør til f.eks. webdesignere, andre direkte for kunden. Her er et par af vores kunder:

Ingen tekst optræder alene. Derfor har jeg et godt samarbejde med en række forskellige partnere, der er eksperter inden for grafik, film, fotografi, webdesign, SEO, industrielt design, og sociale medier.